Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 raw beetroots, peeled and cut into thin slices (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes, plus extra 2 pinches for dressing
- 2 tbsp red wine vinegar
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 500 g boiling water
- 6 cm piece fresh ginger
- 150 g sweet potato
- sunflower oil (approx. 250 g), for shallow frying
- 1 garlic clove
- 1 Lebanese cucumber, peeled, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp ground cumin
- alfalfa sprouts, to serve (optional)
- black sesame seeds, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1002.1 kJ / 238.6 kcal
- Protides
- 5.5 g
- Glucides
- 14.7 g
- Lipides
- 16.7 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 645.5 mg
Recettes alternatives
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Apple, leek and sage sauce
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Mushroom-stuffed mushrooms
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Asian-style fish fillets
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Tomatoes with wasabi dressing
10min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30 min
Broccoli salad
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Spiced roasted mixed nuts
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Citrus seafood salad
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Asparagus and broad bean salad
25 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
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Chunky basil pesto dip
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