Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 150 g buttermilk
- 70 g olive oil, plus extra for shallow frying
- 125 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained (approx. 70 g after draining)
- 1 tsp salt
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp chilli powder
- 2 tomatoes, cut into quarters
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- ½ iceberg lettuce, finely shredded
- 1 avocado, flesh only, cut into bite-size pieces
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2926 kJ / 696.7 kcal
- Protides
- 16.9 g
- Glucides
- 72.3 g
- Lipides
- 35.3 g
- Graisses saturées
- 6.7 g
- Fibre
- 10.9 g
- Sodium
- 1425.5 mg
Recettes alternatives
Vegetarian chilli
35min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Chilli chutney quesadillas
1h
Black bean enchiladas
1h 20min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 Std. 15 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Vegetable chilli
50min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25 min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min