![Herb-salted chicken and chickpea casserole Herb-salted chicken and chickpea casserole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CA57117E-1B75-4406-8E58-9F476BBC93E7/Derivates/B78A348C-6851-41CB-AEE4-2DFD1018E6A9.jpg)
Versions compatibles
Herb-salted chicken and chickpea casserole
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Crumb
- 40 g manchego cheese, cut into pieces (3 cm)
- 80 g sourdough bread, day old
- 60 g hazelnuts, without skin, roasted
Herb salt
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 3 tsp flaked salt
- 1 garlic clove
Casserole
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil, plus 1 tbsp extra for frying
- 120 g bacon, cut into pieces (1 cm)
- 2 dried bay leaves
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into strips
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g sherry vinegar
- 6 chicken thigh fillets
- 400 g canned chickpeas (approx. 250 g after draining)
- 150 g fresh green beans, trimmed
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1810.5 kJ / 431 kcal
- Protides
- 38 g
- Glucides
- 15.3 g
- Lipides
- 22.8 g
- Graisses saturées
- 5.6 g
- Fibre
- 6.4 g
- Sodium
- 1766.5 mg
Recettes alternatives
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Chicken San Fernando
55min
Curry lamb cutlets
1小时
Tomato basil chicken stew
35min
Southern-style pork and bean casserole
40 分钟
Chicken and cashews
55min
Beef "Burgundy"
40 分钟
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min