Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Red wine reduction
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g butter
- 1 - 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 110 g red wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pearl barley risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g pearl barley
- 100 g verjuice
- 750 g water
- 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 6 raw baby beetroots, peeled and cut into quarters
- 12 Dutch carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1624.8 kJ / 386.9 kcal
- Protides
- 10.7 g
- Glucides
- 44.9 g
- Lipides
- 15.6 g
- Graisses saturées
- 8.2 g
- Fibre
- 12.3 g
- Sodium
- 678 mg
Recettes alternatives
Asparagus risotto
40min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Pea and garden mint fritters
25min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Courgette strudel
1h 20min
Risotto verde
45min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min