Appareils et accessoires
Pork, apricot & coconut wraps
Prép. 15min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
hot chilli sauce90 g
-
soy sauce90 g
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
pork loin steaks cut into pieces (2-3 cm)500 - 600 g
-
fresh coriander leaves and stalks10 sprigs
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
lime juice (1 lime)40 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
coconut chips (see Tips)80 g
-
sunflower seeds50 g
-
dried apricots cut into halves100 g
-
pepitas50 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
baby cos lettuce (approx. 250 g), leaves separated and chopped as desired1 - 2
-
tortillas wraps or flatbreads of choice6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1519.5 mg
Protides
34.8 g
Calories
2229.2 kJ /
530.8 kcal
Lipides
25.1 g
Fibre
9.2 g
Graisses saturées
5.4 g
Glucides
37 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simply Delicious
88 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Chicken and cashews
55 min
Chicken pad thai
55 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Hoisin pork bowl
45 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Apricot chicken risotto
30 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min