Appareils et accessoires
Falernum syrup
Prép. 20min
Total 48h 20min
800 g
Ingrédients
-
spiced rum350 g
-
fresh limes zest only, no white pith9
-
almonds100 g
-
star anise4
-
allspice berries6
-
cinnamon quills3
-
whole cloves3
-
dried bay leaves3
-
water350 g
-
raw sugar (see Tips)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 800 g
Sodium
112.1 mg
Protides
27.5 g
Calories
9969.6 kJ /
2382.8 kcal
Lipides
53.1 g
Fibre
36.1 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
297.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Facebook Live
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24h 40min
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
45min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
Pas d’évaluation
Sambal Zucchini Noodles
Pas d’évaluation
Mini chocolate cakes
50min
Quick Christmas Cake
Pas d’évaluation
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6h 10min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11h 40min
Bee Sheet Cake with Frosting
1h 25min
Gluten free waffle cones
35min
Yoghurt and fruit popsicles
4h