Appareils et accessoires
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Prép. 30min
Total 2h 30min
14 portions
Ingrédients
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
275.6 mg
Protides
9.5 g
Calories
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Lipides
10.8 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
6.4 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rose gold baking
21 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Fresh fruit punch
24 godz. 20 min
Power Muesli
Brak ocen
Lemon Shortbread Cookies
1 godz. 45 min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 godz. 15 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Onion Tarte Flambée
1 godz.
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1 godz.
Strawberry chocolate calzones
1 godz. 55 min
Cherry pickin' gelato
4 godz. 35 min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2 godz. 20 min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Brak ocen
Rosemary meat pies
3 godz. 30 min