Appareils et accessoires
Traditional Kaiser rolls
Prép. 15min
Total 26h 35min
8 pieces
Ingrédients
Poolish
-
water100 g
-
dried instant yeast1 pinch
-
baker's flour100 g
Dough
-
water200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
unsalted butter20 g
-
sea salt2 tsp
-
barley malt powder (see Tips)3 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
milk to brush
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
475.5 mg
Protides
8 g
Calories
1040.7 kJ /
248.7 kcal
Lipides
3.2 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
46 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kaiser rolls
5 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
DIY pizza pockets
1h 50min
Cheeseburger sliders
2h 40min
Triple chocolate muffins
20min
Steamed mocha scrolls XXL
50min
Rye Kaiser rolls
26h 30min
Edna's lemon curd teacake
40min
Bagels
1h 20min
Lamb fajitas
30min
Boston Bun
2h 45min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Jaffa muffin
40min
Beef and feta koftas
1h 30min