Appareils et accessoires
Traditional Kaiser rolls
Prép. 15min
Total 26h 35min
8 pieces
Ingrédients
Poolish
-
water100 g
-
dried instant yeast1 pinch
-
baker's flour100 g
Dough
-
water200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
unsalted butter20 g
-
sea salt2 tsp
-
barley malt powder (see Tips)3 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
milk to brush
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
475.5 mg
Protides
8 g
Calories
1040.7 kJ /
248.7 kcal
Lipides
3.2 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
46 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kaiser rolls
5 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sub rolls
2h
Greek pita breads
1h 15min
Chili Cheese Dogs
50min
Shredded Lettuce
10min
Cinnamon Rolls
3h
Montreal Steak Seasonning Blend
5min
Inverted Sugar Syrup
4h 20min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2h 10min
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Pas d’évaluation
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5h 15min