Appareils et accessoires
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
Prép. 15min
Total 2h 30min
15 pieces
Ingrédients
Tempered chocolate
-
dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)300 g
Caramel filling
-
caster sugar250 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
water1030 g
-
butter30 g
-
milk chocolate50 g
-
vinegar50 g
-
hazelnuts, without skin plus extra for any additional moulds15
-
edible gold leaf
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
12.3 mg
Protides
1.7 g
Calories
671.1 kJ /
159.8 kcal
Lipides
10.9 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
14.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix creating something incredible
92 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lollipops with Strawberries
40min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1h
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Vanilla ice cream
12h
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Chocolate mint thins
2h 30min
Boozy iced coffee
10min
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
9h 25min
Magic bean chocolate cake
1h 40min