Versions compatibles
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Protides
- 23.5 g
- Glucides
- 23 g
- Lipides
- 33.6 g
- Fibre
- 5.6 g
Recettes alternatives
Silky sweet potato mash
25min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Cauliflower mash
25min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1u. 15min
Parsnip and bean mash
25min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Chimichurri
5 min
Pea and ham soup
2h 20min