Versions compatibles
Lamb cutlets with spinach and pea purée
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
- 120 g red wine
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 500 g water, plus extra for cooking
- 450 g frozen peas
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp unsalted butter
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2362 kJ / 562.5 kcal
- Protides
- 35.8 g
- Glucides
- 11.1 g
- Lipides
- 40.5 g
- Graisses saturées
- 16 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodium
- 641.8 mg
Recettes alternatives
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Oysters Mignonette
5min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Scallops with pea purée
25min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5óra 15p
Oysters with lime granita
5min