Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chicken
- 500 g hot water
- 500 g chicken breasts, cut into slices (1 cm thickness)
- 1 tsp dried tarragon
- olive oil, for drizzling
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Waldorf salad
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 60 g sour cream
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 bunch watercress
- ½ fresh pineapple, peeled, cored, quartered and cut into thin slices (see Tips)
- 2 celery stalks, cut into thin slices
- 1 red apple, unpeeled, cored and cut into thin slices
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 orange, peeled and segmented (optional)
- 50 g walnuts, broken into pieces (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2306.5 kJ / 549.2 kcal
- Protides
- 31.9 g
- Glucides
- 16.9 g
- Lipides
- 38.3 g
- Graisses saturées
- 7.7 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodium
- 572.4 mg
Recettes alternatives
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Chicken and warm potato salad
55min
Fish pie with cauliflower mash
1h 15 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Pork fillet with mustard
35 Min