Versions compatibles
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Protides
- 45.2 g
- Glucides
- 0.7 g
- Lipides
- 31.6 g
- Fibre
- 0.4 g
Recettes alternatives
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Oysters Kilpatrick
15min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 35 Min
Thai beef salad
1h 15 min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Lamb shanks with risoni and feta
3u. 50min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min