Appareils et accessoires
Diane sauce
Prép. 10min
Total 20min
7 portions
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves3
-
unsalted butter100 g
-
brandy100 g
-
tomato paste2 tsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)¾ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
171.2 mg
Protides
1 g
Calories
882.7 kJ /
210.2 kcal
Lipides
22.4 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
14.5 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sauces and Marinades
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Meat stock paste
45 Min
Traditional gravy
25 Min
Mushroom sauce
20 Min
Peppercorn sauce
20 Min
Traditional Worcestershire sauce
35 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Pork san choy bau
25 Min
Cheese and bacon cob loaf
1 Std. 20 Min