Versions compatibles
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Corn purée
- 25 g unsalted butter
- 375 g canned corn kernels (265 g drained weight)
- 100 g pouring (whipping) cream
Cauliflower couscous
- 100 g flaked almonds
- 300 - 350 g cauliflower, broken into florets
- 50 g unsalted butter, cut into pieces, plus an extra 2 tsp for frying
- 2 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced
- 60 g sultanas
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 orange, pith removed and segmented
Fish fillets
- 1 tbsp olive oil
- 4 John Dory, skinless fish fillets (approx. 180 g each - see Tip)
- 1 orange, juiced
- 1 tsp unsalted butter
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3036.4 kJ / 723 kcal
- Protides
- 47.4 g
- Glucides
- 30.4 g
- Lipides
- 44.9 g
- Graisses saturées
- 18.8 g
- Fibre
- 7.7 g
- Sodium
- 378.4 mg
Recettes alternatives
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Fish with ginger lime sauce
35min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Miso salmon broth
40min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h