Versions compatibles
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 lemon
- 3 oz olive oil, divided
- 2 oz soy sauce
- ½ tsp brown sugar
-
4
skinless salmon fillets (5-6 oz each)
ou 4 skinless white fish fillet (5-6 oz each) - 1 inch ginger, fresh root, peeled and sliced
- 1 garlic clove
- 3 ½ oz shallot, cut into pieces
-
3 ½
oz leek, white part only, cut into pieces
ou 3 ½ oz onion, halved - 3 ½ oz celery, cut into pieces
-
12 ½
oz frozen peas
ou 12 ½ oz carrot, cut into pieces (see Tip) - 16 oz water
- 2 tsp salt, divided
- 9 oz potato, cut into pieces (½ in.)
-
14
oz broccoli florets
ou 14 oz mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, potatoes, mushrooms), sliced (¼ in.) - 2 pinches ground black pepper
- 2 - 3 oz cream, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2984 kJ / 713 kcal
- Protides
- 44 g
- Glucides
- 30 g
- Lipides
- 44 g
- Fibre
- 10.7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Fish and Zucchini
35 Min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 Min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 Min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 Min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 Min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Chicken and Bulgur Soup
40 Min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 Std.
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 Std.
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Curried Lentils
5 godz. 15 min