Appareils et accessoires
Vleesgehaktbrood met champignons
Prép. 15min
Total 1h 5min
6 porties
Ingrédients
Gehaktbrood
-
witbrood, oudbakken in stukken (3 cm)20 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)60 g
-
gemengde groenten (look, ui, wortel, selderij en peterselie), in stukken (3 cm)60 g
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
zout1 tl
-
peper1 snuifje
-
spek fijngesneden100 g
Saus en bijgerecht
-
extra vergine olijfolie + naar believen30 g
-
aardappelen in schijfjes (½ cm) of in blokjes (3 tot 4 cm)500 g
-
300 g diepgevroren champignons, reeds ontdooid en in schijfjesverse champignons schoongemaakt en in schijfjes300 g
-
zout1 tl
-
30 g ui, in stukkensjalotten in helften30 g
-
droge witte wijn100 g
-
water300 g
-
1 tl vleesbouillonpasta, huisgemaaktvleesbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
29 g
Calories
1347 kJ /
322 kcal
Lipides
14.6 g
Fibre
2.7 g
Glucides
16.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Batch cooking - Basisrecepten
Pas d’évaluation
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Steak Stroganoff
45min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Bloemkool met kaas
55min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min