Vleesgehaktbrood met champignons

Vleesgehaktbrood met champignons

4.7 11 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 5min
6 porties

Ingrédients

Gehaktbrood
  • witbrood, oudbakken in stukken (3 cm)
    20 g
  • Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
    60 g
  • gemengde groenten (look, ui, wortel, selderij en peterselie), in stukken (3 cm)
    60 g
  • rundergehakt
    400 g
  • eieren
    2
  • zout
    1 tl
  • peper
    1 snuifje
  • spek fijngesneden
    100 g
Saus en bijgerecht
  • extra vergine olijfolie + naar believen
    30 g
  • aardappelen in schijfjes (½ cm) of in blokjes (3 tot 4 cm)
    500 g
  • verse champignons schoongemaakt en in schijfjes
    300 g
    300 g diepgevroren champignons, reeds ontdooid en in schijfjes
  • zout
    1 tl
  • sjalotten in helften
    30 g
    30 g ui, in stukken
  • droge witte wijn
    100 g
  • water
    300 g
  • vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
    1
    1 tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt
  • gemalen zwarte peper
    1 snuifje

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portie

Protides 29 g
Calories 1347 kJ / 322 kcal
Lipides 14.6 g
Fibre 2.7 g
Glucides 16.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...