Appareils et accessoires
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
Prép. 10min
Total 1h 35min
2 porties
Ingrédients
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
gemalen koriander1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen gember1 snuifje
-
kip (1 volledige kip, zie tip)650 g
-
courgette in schijfjes200 g
-
fijn zout1 tl
-
uien in stukken150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan, gemalen1 zakje
-
200 g water, + 1 tl kippenbouillonpasta, zelfgemaaktgevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
52 g
Calories
2899 kJ /
693 kcal
Lipides
42.5 g
Fibre
3.8 g
Glucides
17.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus op gevogelte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Pas d’évaluation
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Pompoensoep
35min
Steak Stroganoff
45min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Pas d’évaluation
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Kip met romige groenten saus
50min
Aardappelkoekjes
45min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min