Appareils et accessoires
Gochujang zeevruchtenrisotto
Prép. 20min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)30 g
-
sesamolie20 g
-
Parmezaanse kaas40 g
-
olijfolie50 g
-
mascarpone150 g
-
shiitake, vers in plakjes (5 mm)150 g
-
water1350 g
-
zout1 tl
-
mossel, vers, schoongemaakt300 g
-
rauwe scampis, gepeld150 g
-
visfilets zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)150 g
-
sjalot gehalveerd1
-
risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)320 g
-
witte wijn50 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
geroosterd sesamzaad (zwart)20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1603.2 mg
Protides
35.8 g
Calories
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Lipides
39.1 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
12.8 g
Glucides
77 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fusion-smaken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pad Thai
45min
Lolly's met aardbeien
Pas d’évaluation
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Pas d’évaluation
Zalm met waterkerskorst
Pas d’évaluation
Rode ogen gevulde eieren
Pas d’évaluation
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min