Appareils et accessoires
Ovenschotel van scampi en vermicelli
Prép. 15min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
plantaardige olie10 g
-
verse gember in dunne schijfjes5 g
-
rode peper diagonaal gesneden1
-
lente-uitjes in schijfjes3
-
rauwe scampi, gepeld en darmkanaal verwijderd10
-
glasmie gedrenkt in water gedurende 10 minuten, in tweeën gesneden100 g
-
zout1 tl
-
sojasaus3 el
-
suiker1 tl
-
ketchup1 el
-
rijstwijn1 el
-
water100 g
-
sesamolie (optionnel)¼ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
16 g
Calories
753 kJ /
180 kcal
Lipides
5 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Oosters koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rijstsalade
1h
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Slasapje
Pas d’évaluation
Fideuá van groenten
40min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Mangochutney
1h 20min
Kip met romige groenten saus
50min
Mediterrane kippenpastei
50min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Paddenstoelentaart
1h 30min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min