Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le caramel de café
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g d'espresso chaud
- 15 g de beurre doux
La crème glacée
- 4 jaunes d'œufs
- 75 g de sucre en poudre
- 300 g de lait
- 50 g de liqueur d'amande, type Amaretto
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1066 kJ / 255 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 27.4 g
- Fat
- 14.8 g
In Collections
Alternative recipes
Profiteroles au caramel
13h
Brocéliande (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
10 Std.
Glace à la vanille
12 Std.
Mug cake au whisky et au café
20 Min
Baba au whisky, crème chocolat-noisette
12 Std.
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5min
Coulommiers comme un gâteau
12 Std.
Mystère au chocolat
8 Std. 30 Min
Moka
1 Std. 15 Min
MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert
10min
Charlotte au pain de mie
2 Std. 30 Min
Mystère cœur chocolat
3h 35min