Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 125 g de jus de tomates
- 1 c. à café de vinaigre de xérès
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel de céleri
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 213 kJ / 50 kcal
- Protein
- 0 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Jus de tomate
5 Min
Sabayon aux raisins
15 min
Sablé aux amandes, duo fraise-kiwi et chantilly
3h 15min
Fruits d'été en papillote
20 Min
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2 Std. 15 Min
Compotée d'olives sur lit de pomme de terre
30 min
Granité aux cerises et crème balsamique
5 Min
Jus de tomate
10min
Granité de fruits frais
5 Min
Mille-feuille crabe, petit pois et avocat
30 min
Salade de légumes du soleil au kasha
45min
Gaspacho de melon
10min