Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 - 400 g de groseilles rouges
- 250 g de concombre, détaillé en dés et préalablement congelés
- 10 g de vinaigre balsamique blanc
- 1 blanc d'œuf
- 80 g de sucre glace maison
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 330 kJ / 77 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 17.3 g
- Fat
- 0.3 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Sorbet rhubarbe-fraise
10min
Crème brûlée au champagne
2 godz. 25 min
Glace chocolat-cannelle
12h
Crème glacée fraise-soja
4 godz. 20 min
Tarte à la rhubarbe et pain d'épices
1h 10 min
Curd à la groseille
20 min
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2 godz. 15 min
Glace à l'oseille
3 godz. 20 min
Tartelettes printanières aux légumes
1h 10 min
Crème glacée au pain d'épices
24h
Soupe de quetsches et glace à la cannelle
12h 45min
Glace au fenouil
12h