Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 g de beurre doux, pour le moule
- 100 g de pruneaux dénoyautés
- 100 g d'abricots secs dénoyautés
- 3 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 130 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 c. à café d'épices à pain d'épices
- 160 g d'amandes émondées
- 200 g cerneaux de noix
- 200 g de raisins secs
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1463 kJ / 348 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 20 g
Alternative recipes
Stollen
3 Std. 45 Min
Cake weekend épicé à l'orange
55 Min
Pain d'épices aux fruits secs
1hod. 15min
Confiture de Noël à l'orange
1hod.
Boules de neige à l'amande
55 Min
Fridge cake de Noël
3 Std. 15 Min
Cookies à l'orange confite
35 Min
Pain d'épices
1hod. 15min
Cake orange-pavot
1hod. 15min
Scones salés à l'orange et au magret fumé
40 Min
Minipanettoni
2 godz. 30 min
Salade de céleri aux raisins et aux noix
10 dk