Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de biscuits speculoos
- 30 g d'amandes émondées
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 80 g de canneberges déshydratées
- 50 g d'abricots secs dénoyautés
- 400 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de cacao en poudre
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1011 kJ / 243 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 20.1 g
- Fat
- 16.5 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Rillettes de maquereaux aux pruneaux
25 min
Berawecka d'Alsace
3 Std.
Pavés chocolat et mendiants
20 min
Bouchées truffées noisette-café
50min
Christmas puddings
7 Std.
Mini-lingots marron-chocolat
40 Min
Les financiers aux canneberges
35min
Boules de neige à l'amande
55 min
Milla de potiron
1 Std. 10 Min
Knuspertaler (petits gâteaux de Noël aux graines)
1 Std. 30 Min
Pain aux fruits secs et épices de Noël
1 Std.
Pain d'épices aux fruits secs
1 Std. 15 Min