Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de biscuits speculoos
- 30 g d'amandes émondées
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 80 g de canneberges déshydratées
- 50 g d'abricots secs dénoyautés
- 400 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de cacao en poudre
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1011 kJ / 243 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 20.1 g
- Fat
- 16.5 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Pain d'épices aux fruits secs
1h 15min
Gâteau nantais d'Eric Guérin
2h
Christmas puddings
7 godz.
Truffes au thé de Noël
3h 25min
Bouchées truffées noisette-café
50 min
Saucisson au chocolat
6 Std. 25 Min
Amaretti aux abricots
30 Min
Pain d'épices de Noël (Pologne)
1h 25min
Pavés chocolat et mendiants
20 min
Mini-lingots marron-chocolat
40 Min
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
3h
Pain aux fruits secs et épices de Noël
1 Std.