Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte sablée
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 70 g de sucre en poudre
- 20 g d'eau
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 125 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
La garniture
- 180 g de confiture d'abricots
- 60 g d'écorce de citron confit
La meringue
- 20 g de farine de blé
- 80 g d'amandes en poudre
- 60 g de sucre glace maison
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2549.2 kJ / 609.8 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Carbohydrates
- 82.7 g
- Fat
- 26.5 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau de Santiago
35 Min
Cake aux fruits confits
4h
Pain de Gênes
1h
Galette magique des Rois
3 godz. 15 min
Nonnettes à l'orange
1 godz. 40 min
Flaugnarde aux poires
50 min
Cake à l'ananas
55 min
Broyé du Poitou
1h 15min
Biscuits aux amandes
35 Min
Croustade aux pommes
50 min
Alfajores à la coco et au caramel
1h 15min
Gâteau de semoule à l'orange
6 godz. 45 min