Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 1 pincée de sel
- 100 g d'huile de colza, et un peu pour les pots
- 50 g d'eau
- 150 g de farine blanche type 45
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1 c. à soupe de rhum
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 2359 kJ / 564 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 60 g
- Fat
- 32 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Petits cakes aux fruits secs et citron
45 Min
Amandine à la cerise
2hod.
Cannelloni de crêpe à l'orange
45 Min
Pavés chocolat et mendiants
20 min
Roulé de pain
1 godz. 15 min
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
No ratings
Gâteau brigadier
2 godz. 30 min
Gâteau amande-caroube à la vapeur
1 godz. 15 min
Tiramisu aux cerises
2 godz. 15 min
Gâteau "Petit Duc"
30 Min
Baba à la noix de coco
2hod.
Mousse au chocolat magique
15min