Compatible versions
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de sucre en poudre
- 75 g de miel
- 85 g de sirop de glucose, ou de glucose déshydraté
- 10 g de beurre demi-sel
- 1 pincée de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour la finition
- 110 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 437 kJ / 104 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Carbohydrates
- 14.3 g
- Fat
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Parfait chocolat et thé fleuri
3 godz. 55 min
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
3h
Sorbet aux fruits
10 min
Les doubitchous... ça se mange sans faim !
24óra 10p
Burgers sucrés
3h
"Pizza" briochée sucrée
2 godz. 45 min
Biscuits aquarium
1sa 45 dk
Liqueur kiba
30 Min
Gâteau aux peaux de banane
3 Std. 45 Min
Gâteau en verrine
40min
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2h 35min
Cœurs sablés rose
40min