Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g de beurre, pour les moules
- 150 g de sucre en poudre
- 6 œufs
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- ½ c. à café de levure chimique (½ sachet env.)
- 300 g de sirop de grenadine
- 150 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 882 kJ / 208 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 38.2 g
- Fat
- 3.8 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Millas
1hod.
Flan express au roquefort
30min
Pudding vapeur
1hod.
Soufflé au caramel
35 Min
Crème à la horchata
50 Min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1 godz. 5 min
Fenetra de Toulouse
1 Std. 30 Min
Parfait chocolat et thé fleuri
3 godz. 55 min
Gâteau en verrine
40 Min
Entremets chocolat noisette
2 godz. 30 min
Gâteau vapeur à l'orange
40 Min
Crème renversée au chocolat
1hod.