Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 30 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 1 c. à café de fond de veau, déshydraté
- 150 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 357.7 kJ / 85.7 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 9.7 g
- Fat
- 4.5 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Iles flottantes aux carambars
1 Std. 20 Min
Sauce au vin doux
55 Min
Magret de canard en papillote, sauce à l'orange
2 godz. 45 min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40min
Crème brûlée au champagne
2h 25min
Sauce rose au yaourt
10min
Sabayon au citron
15min
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55 Min
Moutarde à la figue
1 Std.
Meringues au citron vert et sorbet pomme-kiwi
3 Std. 30 Min
Râble de lapin aux abricots et à la vanille
45 Min
Mignons de porc à l'époisses
1 Std. 15 Min