Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 2 c. à café de crème de vinaigre balsamique
- 2 c. à soupe de vinaigre de framboise
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g de framboises fraîches
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 494 kJ / 119 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Gaspacho de betterave
10min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 min
Gaspacho tomates ananas
1 godz. 5 min
Velouté poivron rouge-citron vert
20 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2sa
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 min
Gaspacho tomate-fraise
2 godz. 15 min
Gaspacho concombre et pomme
10min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 min
Gaspacho de melon
10min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10min
Soupe de butternut, curry et amandes
35 min