Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 2 c. à café de crème de vinaigre balsamique
- 2 c. à soupe de vinaigre de framboise
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g de framboises fraîches
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 494 kJ / 119 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Gaspacho tomates ananas
1 godz. 5 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Soupe froide pomme-betterave
30 Min
Gaspacho de tomate
20min
Gaspacho de melon
10 dk
Gaspacho concombre et pomme
10 dk
Gaspacho indien
2h
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Gaspacho concombre-feta
10 dk
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min
Carpaccio tomate-mozzarella et glace avocat-basilic
12h 30min