Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ zeste de citron jaune, bio de préférence
- 2 - 3 brins de menthe fraîche, effeuillés
- 300 g de fonds d'artichaut en bocal, égouttés et coupés en morceaux
- 300 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 115 kJ / 31 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Jus acidulé
5 dk
Pétillant concombre gingembre
5 dk
Bouillon d'asperge vitaminé
15min
Jus printanier radis-pomme
5 dk
Crème d'endive au colombo
30 Min
Soupe au chou et aux petits farcis
1h
Soupe aux champignons des bois
45 Min
Soupe complète végétarienne
30 Min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min
Velouté d'automne aux gambas
40 Min
Velouté de brocoli sans cuisson
20 Min