Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ zeste de citron jaune, bio de préférence
- 2 - 3 brins de menthe fraîche, effeuillés
- 300 g de fonds d'artichaut en bocal, égouttés et coupés en morceaux
- 300 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 115 kJ / 31 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Soupe complète végétarienne
30 Min
Jus acidulé
5 min
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min
Bouillon d'asperge vitaminé
15 min
Soupe à la réglisse
15 min
Velouté aux saveurs marocaines
35 Min
Velouté d'automne aux gambas
40 Min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1 Std.
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Velouté carotte-betterave
35 Min
Soupe légère aux légumes
20 min
Crème d'endive au colombo
30 Min