Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe bombées de purée d'amande blanche
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 1973 kJ / 475 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 40 g
- Fibre
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Houmous de petits pois
55 min
Tartinade de carotte au chèvre et carvi
1h 15 min
Gaspacho de betterave
10 min
Crème d'aubergine à l'amande
20 min
Tartinade fondante et craquante aux courgettes
12h 45min
Sauce rose au yaourt
10 min
Sauce sésame
10 min
Guacamole de petits pois
20 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 min
Houmous de betterave
15 min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15 min
Fraîcheur de yaourt
5min