Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe bombées de purée d'amande blanche
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 1973 kJ / 475 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 40 g
- Fibre
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce rose au yaourt
10 min
Dip d'asperges blanches
15 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 min
Houmous de betterave
15 min
Purée de chou à la châtaigne
25 min
Tartinade poivron-pomme
25 min
Guacamole de petits pois
20 min
Tartinade de carotte au chèvre et carvi
1 Std. 15 Min
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
5h 45min
Compotée pomme-betterave aux épices
20 min
Houmous de châtaigne à l'orientale
10 min
Lassi au concombre
5 Min