Devices & Accessories
Pad Thai
Prep. 15 min
Total 45 min
6 portie
Ingredients
-
pinda's, ongezouten60 g
-
rijstnoedel linten300 g
-
eieren3
-
water500 g
-
gember, vers wortel geschild, in plakjes gesneden (2 mm)10 g
-
teentje knoflook2 - 3
-
rode peper, vers in stukken gesneden20 - 30 g
-
pindaolie30 g
-
tijgergarnalen, rauw, gepeld, vers of bevroren, ontdooid450 - 500 gram
-
grof rietsuiker50 g
-
sojasaus30 g
-
vissaus50 g
-
tomatenpuree10 g
-
limoen alleen sap½
-
sojascheut, vers100 gram
-
korianderbladeren, vers voor garnering
-
limoen in vieren gesneden, voor de garnering2
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
1462.8 mg
Protein
23 g
Calories
1790.1 kJ /
427.9 kcal
Fat
13.1 g
Fibre
2.9 g
Saturated Fat
2.3 g
Carbohydrates
55.7 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 Std. 20 Min
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Nasi Goreng
40 Min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Keine Bewertungen
Pittige Goulash met Donker Bier
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Japanse Ramen Noedelsoep
1 Std. 40 Min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min
Kleverige sesamkip
40 Min
Risottata met kip en champignons
40 Min
Waterzooi van Kip
1 Std.