Devices & Accessories
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Prep. 15 min
Total 45 min
4 portie
Ingredients
-
70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)Scamorza in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
ui gehalveerd80 g
-
selder in stukken gesneden60 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
olie40 g
-
kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
kaneel, gemalen1 tl
-
witte peper, gemalen1 tl
-
lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine300 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
415.6 mg
Protein
20.2 g
Calories
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Fat
20.3 g
Fibre
5 g
Saturated Fat
7.4 g
Carbohydrates
68.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 h 20 min
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
No ratings
Pindakaas Bosbessen Rolls
No ratings
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 min
Vegan pudding
15 min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 min
Gegrilde kaas met champignons
No ratings
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
No ratings
Pindakaas Havermoutbal
No ratings
Salade van Kool en Wortel met Feta
15 min