Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 550 g de sauté de veau, (tendrons ou jarret)
- 300 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 450 g de carottes (4), en rondelles
- 1 bouquet de cerfeuil frais (petit bouquet)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1221.8 kJ / 292 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Carbohydrates
- 20.5 g
- Fat
- 3.9 g
- Saturated Fat
- 1.1 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodium
- 209.8 mg
Alternative recipes
Muffins pomme-raisin
35 Min
Bolognaise express
20min
Moules au naturel
20min
Gâteau aux pommes
40 Min
Sauté de dinde, pommes de terre et carottes, sauce poulette
45 Min
Caviar de potiron au cumin
35 Min
Quartiers de poire vapeur
25 Min
Gâteau pommes-cannelle
1 Std.
Minimuffins chocolat-noisette
45 Min
Purée de butternut et roulé de veau
50 Min
Tajine de poissons au curry
55 dk
Purée potiron-orange
30 Min