Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g de chanterelles
- 40 g d'échalotes
- 40 g de beurre doux
- 3 c. à soupe bombées de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 418 kJ / 101 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Carbohydrates
- 2.3 g
- Fat
- 8.5 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pain de lentilles
Brak ocen
Bœuf en papillotes
30 min
Sauce curry
10 Min
Pommes de terre bleues-crème de petits pois
45 min
Capuns des Grisons (Spécialité grisonne)
35 min
Cabillaud en croûte de sel et petits pois (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 1)
1h 45min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 min
Paupiettes aux légumes
1 godz.
Papet vaudois
55 min
Poivrons marinés
55 min
Beurre aux herbes
5 Min
Salade de haricots verts aux lardons
40 min