Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g de chanterelles
- 40 g d'échalotes
- 40 g de beurre doux
- 3 c. à soupe bombées de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 418 kJ / 101 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Carbohydrates
- 2.3 g
- Fat
- 8.5 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Asperges et sauce tartare au séré
50 Min
Gambas
30 Min
Sauce cocktail
10 Min
Curry d’agneau à l’indienne
1 Std. 30 Min
Salade de haricots verts aux lardons
40 Min
Sardines à la corsica
50 Min
Linguine aux gambas
30 Min
Aiguillettes de saint-pierre aux vapeurs de fenouil, embeurrée de chou vert et châtaigne, beurre blanc à l'absinthe - Eric Robert
1 Std. 30 Min
Langouste au combava
55min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1 Std.
Farofa
15 Min
Poireau à la moutarde
35 Min