Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de noisettes
- 4 poires bien mûres, non épluchées
- 150 g de bleu d'Auvergne, en morceaux
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 1 c. à soupe de cognac
- 8 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 2 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1453.8 kJ / 347.5 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Carbohydrates
- 31.3 g
- Fat
- 21.2 g
- Saturated Fat
- 9.4 g
- Fibre
- 7.1 g
- Sodium
- 539.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20min
Risotto au citron, burrata et romarin
1 Std. 10 Min
Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort
1h 15min
Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta
25 Min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45 Min
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1h 55min
Flan de carotte, gouda et cumin
50 Min
Tatin d'endives, jambon et pickles d'oignons
1h 20min
Crevettes à la vanille
25 Min
Quiche aux coings et bleu
1h 45min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 Min
Poisson sauce coco
35 min