![Kedgeree au haddock Kedgeree au haddock](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d94573f5-9b95-4762-86ed-0bdf01857eeb/Derivates/3026d458-4edc-44b6-8271-3764e15dc008.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de riz basmati
- 870 g d'eau
- 4 œufs
- 1 oignon rouge, pelé et coupé en 2
- 1 gousse d'ail, pelée
- 1 c. à soupe de gingembre frais, râpé
- 30 g de beurre
- 4 c. à café de mélange d'épices, indiennes
- 1 petit piment frais, thaï, épépiné et ciselé (facultatif)
- du sel
- du poivre moulu
- le jus d'un citron jaune
- 160 g de filets de haddock fumé, ,poché grossièrement émietté
- 1 bouquet coriandre fraîche, ciselée
- 1 citron jaune, en quartiers
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1235 kJ / 293 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 7 g
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