Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de parmesan, en morceaux
- 680 g de bouquets de chou-fleur
- 2 gousses d'ail
- 45 g d'eau
- ½ c. à thé de sel, selon le goût
- 1 pincée de poivre noir moulu, selon le goût
- 1 c. à soupe de ghee (voir Conseil)
- ciboulette fraîche ciselée, pour garnir
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 434.9 kJ / 104 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 9.3 g
- Fat
- 5.7 g
- Saturated Fat
- 3.2 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodium
- 445.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Purée de patates douces
1hod.
Boulettes lentilles-champignons, purée de chou-fleur, sauce à la moutarde
1 Std. 40 Min
Purée de pommes de terre classique
50 Min
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55 Min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15min
Éplucheur Purée de pommes de terre
35 Min
Crème de tomates et grilled cheese Deuxième bol
40 Min
Compote de pommes
20 Min
Pains torsadés vapeur aux oignons verts
3 Std.
Clafoutis aux prunes (TM6)
1hod. 15min
Taboulé de chou-fleur
10 dk
Riz aux herbes
35 Min