Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g de carottes entières, épluchées
- 25 g d'échalote, coupée en deux
- 5 g de persil frais
- 40 g d'huile de tournesol
- 25 g de vinaigre
- 20 g de jus de citron
- 10 g de moutarde
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 601.8 kJ / 143.8 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 10 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodium
- 317.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Salade carottes râpées
10 min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 min
Pizza végétarienne (TM6)
1h 40min
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1h 15 min
Paillassons de pommes de terre
35 Min
Salade de concombre à l'aneth
10 min
Galette de ratatouille (TM6)
1h 30min
Rillette de sardine au citron
5 min
Tarte aux pommes
1h
Vinaigrette citronnée
5 min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10 min
Gratin de pommes de terre (TM6)
1h 10min