Devices & Accessories
Pulled barbecue jackfruit
Prep. 10 min
Total 25 min
4 porties
Ingredients
-
extra vergine olijfolie2 tl
-
rode ui in vieren gesneden120 g
-
knoflookteentje1
-
tomatenpuree40 g
-
rode wijnazijn1 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)2 tl
-
kokosbloesemsuiker20 g
-
zout½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
chilipoeder1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
vloeibare rookkruiden (optioneel - zie tips)1 scheutje
-
jackfruit in blik, gesneden gespoeld en uitgelekt (ongeveer 300 g na uitlekken - zie tips)565 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
2.9 g
Calories
511.5 kJ /
121.8 kcal
Fat
2.6 g
Fibre
3.6 g
Carbohydrates
20.4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Vegan hoofdgerechten
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
No ratings
Alpenmacaroni
45 min
Perzik- en Amandelijs
No ratings
Virgin chai vanille cocktail
45 min
Vegan challah brood
2 h 30 min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
No ratings
Boekweit met champignons
25 min
Hornazo
No ratings
Koken van parelspeltgraan
No ratings
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
No ratings
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 h
Vegan Oesterzwam Shoarma
No ratings