Devices & Accessories
Sous-vide miso aubergine
Prep. 20 min
Total 2 h 45 min
4 porties
Ingredients
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
670 mg
Protein
4 g
Calories
654 kJ /
156 kcal
Fat
6 g
Fibre
5.3 g
Saturated Fat
0.9 g
Carbohydrates
13 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Sous-vide koken
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Lactosevrije warme chocolademelk
Keine Bewertungen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Popeye's power bowl met bramen
Keine Bewertungen
Loempia’s
55 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Keine Bewertungen