Devices & Accessories
Salmorejo
Prep. 10 min
Total 10 min
6 portie
Ingredients
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1074.3 mg
Protein
13.6 g
Calories
1799.2 kJ /
430 kcal
Fat
30.8 g
Fibre
3.1 g
Saturated Fat
5.6 g
Carbohydrates
25 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationYou might also like...
Alpenmacaroni
45 min
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
No ratings
Nasi Goreng
40 min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
No ratings
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
No ratings
Vegan Oesterzwam Soep
40 min
Peren op Sinaasappelsiroop
No ratings
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
No ratings
Tempé
48 h
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
No ratings
Matzeballen
No ratings
Hainanese kiprijst
1 h 20 min