![Sous-vide octopussalade Sous-vide octopussalade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3ee5a123-9797-462d-9779-1706978d68c4/Derivates/44d68e4e-582b-4bd7-8b10-9fcbc26d4e99.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g octopus, de tentakels (2-2,5 cm dik)
- 1 el paprikapoeder
- 60 g olijfolie
- ½ tl zout
- 2 teentjes knoflook, gehakt
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1600 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 120 g wortelen, in staafjes (0,5 x 5 cm)
- 100 g rode uien, gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)
- 80 g groene paprika, in staafjes (0,5 x 5 cm)
- 80 g rode paprika, in staafjes (0,5 x 5 cm)
- 15 g witte azijn
- 5 g verse peterseliebladeren
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1177 kJ / 281 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 17 g
- Saturated Fat
- 2.5 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 594 mg
In Collections
Alternative recipes
Vitello tonnato
13h
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Keine Bewertungen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5 min
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Couscous met lam en groenten
50 Min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Kaastaartijs
Keine Bewertungen
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Mojito
10 min