Devices & Accessories
Sous-vide octopussalade
Prep. 30 min
Total 8 h
4 portie
Ingredients
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
594 mg
Protein
25 g
Calories
1177 kJ /
281 kcal
Fat
17 g
Fibre
2.3 g
Saturated Fat
2.5 g
Carbohydrates
6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Sous-vide koken
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15 min
Snackflix Board
No ratings
Temaki Sushi
No ratings
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Glutenvrije kerstfruitcake
No ratings
Kip-miso stoofpot
1 h 45 min
Gegrilde octopus met aardappelen
2 h 45 min
Karamelpoeder
1 h
Hornazo
No ratings
200 g ui karameliseren
40 min
Miso carbonara udon noedels
25 min
Volkorenbrood
No ratings