Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 120 - 150 g ui, in kwarten gesneden
- 1 tl paprika poeder
- 100 g groene paprika, in stukken gesneden
- 100 g rode paprika, in stukken gesneden
- 50 g extra vergine olijfolie
- 250 g groene asperges zonder het harde deel, in stukken van 2 à 3 cm gesneden
- 150 g verse champignons, in schijfjes
- 150 g rijpe tomaten, in stukken gesneden
- 1 snuifje saffraan draadjes
- ½ tl geel kleurstofpoeder
- 800 g water
- 2 bouillonblokjes (voor 0,5 l)
- 350 g fideuà korte holle pasta
- 50 g diepvriesdoperwten
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1343 kJ / 321 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Carbohydrates
- 48.2 g
- Fat
- 9.7 g
- Fibre
- 5.8 g
In Collections
Alternative recipes
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Stevige linzenchili
No ratings
Courgette en ham lasagne
1 Std. 5 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 мин.
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
No ratings
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Vegetarische bruine rijst
40 мин.
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 godz.
Bloemkool-spinazie lasagne
1ч. 45 мин.
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min