Devices & Accessories
Fideuá van groenten
Prep. 15 min
Total 40 min
6 porties
Ingredients
-
teentjes knoflook1 - 2
-
ui in kwarten gesneden120 - 150 g
-
paprikapoeder1 tl
-
groene paprika in stukken gesneden100 g
-
rode paprika in stukken gesneden100 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
groene asperges zonder het harde deel, in stukken van 2 à 3 cm gesneden250 g
-
verse champignons in schijfjes150 g
-
rijpe tomaten in stukken gesneden150 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
geel kleurstofpoeder½ tl
-
water800 g
-
1 - 2 tl zoutbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
fideuà korte holle pasta350 g
-
doperwten, bevroren50 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
10.3 g
Calories
1343 kJ /
321 kcal
Fat
9.7 g
Fibre
5.8 g
Carbohydrates
48.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Gevarieerd koken elke dag
52 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Scandinavische brunch
No ratings
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
No ratings
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 h
Veggie regenboog pizza
No ratings
Chilli con carne
35 min
Pastasalade met forel en groenten
No ratings
Spinazierisotto met asperges
40 min
Sojabolognese
40 min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 h 15 min
Chili non Carne
1 h
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min