Devices & Accessories
Kleine aspergeflans
Prep. 10 min
Total 55 min
4 porties
Ingredients
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
water1000 g
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)450 g
-
boter15 g
-
verse basilicumbladeren1 bos
-
eieren3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
17.8 g
Calories
1247.2 kJ /
300.2 kcal
Fat
23.2 g
Fibre
2.2 g
Carbohydrates
5.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Leve de lente
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Mediterrane paprika's
No ratings
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
No ratings
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
No ratings
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
No ratings
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
No ratings
Spookachtige groene oogbalsoep
30 min
Gin en lavendelijs
14 h 35 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 h 30 min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 min
Quinoapuddings met frambozensaus
No ratings
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 h 25 min