Devices & Accessories
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Prep. 15 h
Total 1 h 20 min
8 porties
Ingredients
Pecannotencrumble-topping
-
boter in blokjes, en iets meer om in te vetten115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak60 - 70 g
-
pecannoten gehakt85 g
-
bloem115 g
Zoete aardappelvulling
-
zoete aardappelen in halve manen (2,5 cm dik)680 g
-
water1110 g
-
boter in blokjes115 g
-
volle melk115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak30 - 60 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
eieren2
-
mini marshmallows140 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
250 mg
Protein
7 g
Calories
2316.4 kJ /
553.6 kcal
Fat
33 g
Fibre
4.1 g
Saturated Fat
16.1 g
Carbohydrates
60.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
TM Basis
8 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
No ratings
Amarant cacao balletjes
No ratings
Maïsbrood en cheddar muffins
No ratings
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
No ratings
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
No ratings
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 min
Haver horchata
No ratings
Baklava kaastaart
No ratings
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 h
Hornazo
No ratings
Drie soorten melk cake
2 h