Devices & Accessories
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Prep. 10 min
Total 2 h 35 min
6 porties
Ingredients
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
367 mg
Protein
6.3 g
Calories
1048.2 kJ /
253.5 kcal
Fat
20.8 g
Fibre
4.5 g
Saturated Fat
14.5 g
Carbohydrates
7.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Ouders verwennen
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35 min
Salade van boerenkool en rode kool
No ratings
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 h
Gazpacho met kers en munt
No ratings
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
No ratings
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
No ratings
Gegrilde kaas met champignons
No ratings
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
No ratings
Traditionele Taiwanese vleeszijde
No ratings
Vegan kruimeldeeg
45 min
Runderpastei met bier
1 h 40 min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min