Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émietté
- 500 g de farine à tresse et un peu plus pour le plan de travail
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 50 g de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de raisins sultanines foncés
- 3 c. à soupe d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1920 kJ / 456 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 71 g
- Fat
- 13 g
Alternative recipes
Croissants au jambon
35 min
Cake Mississippi clair
1 godz. 15 min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Petits pains au lait
2u. 5min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1h 45min
Gâteau du Vully
2h 30min
Cake aux branches
1 godz. 10 min
Milanais
3h
Gâteau des rois
1h 55min